Mitä tapahtuu, kun poistat väliaikaisesti Instagramin käytöstä? (2023)

Instagram on hieno tapa viettää vapaa -aikaa ruokailuheiden ja puuntyöstöjen tarkistamiseen.Mutta jos huomaat, että vietät liian paljon aikaa sovellukseen, voit harkita väliaikaisesti poistamista sen auttamiseksi keskittymään paremmin.Tässä artikkelissa käsittelemme mitä tapahtuu, kun poistat väliaikaisesti käytöstäInstagramtili.

Sisällys näytä

Miksi poistaisit väliaikaisesti Instagram -tilisi?

Ei voida kiistää, että sosiaalisen median sovellukseen viettämämme aika on melko kaksinkertaistunut pandemian osuman jälkeen.Jotkut ihmiset ovat huomanneet, että he ovat vähemmän tuottavia, kun he saavat ilmoituksia Instagramista.Tilisi väliaikaisesti poistaminen on hyvä tapa pitää häiriötekijät loitolla pitäen samalla tilitietosi ehjänä.

Toinen syy, miksi ihmiset poistavat tilinsä, on yksinkertaisesti sitoutumisen puute alustalle.Jos et aio käyttää tiliäsi jonkin aikaa, on parempi poistaa se käytöstä sen sijaan, että jätät sen tyhjäkäynnille.Selitämme miksi alla olevissa osioissa.

Liittyvät:Kaksi parasta tapaa nähdä kuka seurasi sinua Instagramissa

Kuinka poistaa tilisi väliaikaisesti käytöstä

Nyt kun tiedät melko paljon epätoivon kuopasta, jonka Instagram voi tuoda, katsotaanpa, kuinka voit väliaikaisesti poistaa sosiaalisen median tilisi mielenrauhan ja parannetun tuottavuuden suhteen.

PC: ltä

Instagram ei jostain valitettavasta syystä, ei salli sinun poistaa tilisi väliaikaisesti mobiilisovelluksista.Joten sinun on löydettävä tietokone, jotta työ saadaan turvallisesti.Kun olet ampunut selaimen, meneInstagramin virallinen portaali, ja kirjaudu sisään profiilien käyttöoikeustietoihisi.Napsauta nyt profiilikuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa ja paina asetuksia.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (1)

Tämä vie sinut 'Muokkaa profiili' -osaan.

Vieritä sitten sivun alaosaan ja napsauta "Poista tilini väliaikaisesti käytöstä".

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (2)

Instagram pyysi selitystä kauhistuttavasta laista, pakottaen sinut ilmoittamaan syyn tilisi poistamiseen.Vasta syyn valitsemisen jälkeen sinulle annetaan mahdollisuus poistaa se käytöstä.Syötä salasanasi uudelleen vahvistaaksesi toiminnan.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (3)

Puhelimesta

Kuten mainittiin, et voi estää - edes väliaikaisesti - poistaa käytöstä Instagram -tilisi mobiilisovelluksesta.Voit kuitenkin hakea halutut tulokset puhelimen selaimella.Täällä myös sinun on mentäväInstagramin verkkosivustoja kirjaudu sisään valtakirjojen kanssa.Nyt sinun on löydettävä profiilikuvasi oikeassa alakulmassa, napautettava sitä ja painattava profiilisivullasi 'Muokkaa profiilia'.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (4)

Vieritä sitten näytön alaosaan ja napauta "Poista tilini väliaikaisesti käytöstä".

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (5)

Kun olet ilmoittanut saman syyn ja syötetyn salasanan, saat tilaisuuden poistaa Instagram -tilisi väliaikaisesti.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (6)

Mitä tapahtuu, kun poistat väliaikaisesti Instagram -tilisi?

Tilisi poistaminen käytöstä sanoo periaatteessa, että et halua käyttää Instagramia toistaiseksi.Käyttäjät poistavat tilinsä käytöstä, jotta he voivat pitää tietonsa ehjänä eikä tarvitse huolehtia tykkäyksistä ja kommenteista.

Kun poistat tilisi käytöstä, tilisi katoaa olennaisesti Instagram.Tämä tarkoittaa, että seuraajasi eivät enää löydä sinua.Itse asiassa kukaan ei löydä sinua.Jos käyttäjä etsii käyttäjätunnustasi, tilisi ei näy hakutuloksissa.

Liittyvät: Kuinka estää ihmisiä mainitsemasta sinua Instagramissa

Koska tilisi on poistettu APP -tietokannasta, seuraajat laskevat seuraavat tilit putoavat yhdellä.Jos he etsivät tiliäsi seuraajien (tai seuraavien) luettelostaan, he eivät löydä sitä.Kun saat uudelleen tilisi, heidän seuraajiensa määrä nousee automaattisesti yhdellä.Koska käyttäjät eivät löydä tiliäsi sovelluksesta, he eivät voi seurata sinua.Tämä on tärkeä syy siihen, miksi käyttäjät poistavat tilit käytöstä sen sijaan, että jättäisivät heidät tyhjäkäynnille.

Kun poistat tilisi väliaikaisesti käytöstä, Instagram varmuuskopioi kaiken sisällön palvelimelle.Tämä tarkoittaa, että et menetä henkilökohtaisia tietoja tai ladattua sisältöä.

Liittyvät: Parhaat Instagram Stories Viewer ja Saver -sovellukset ja verkkosivustot

Entä jos haluat vain piilottaa viestejä profiilistasi?

Jos haluat estää pääsyn joihinkin viesteihin, joita et enää halua muiden näkevän Instagram -tililläsi, Instagram tarjoaa hienon pienen työkalun, jonka avulla voit arkistoida profiilisi valittuja viestejä poistamatta niitä tosiasiallisesti tai poistamalla tilisi.

Arkistoimalla viestin, piilotat sen lähinnä seuraajiltasi ja julkisilta, mutta voit silti tarkastella sitä, mutta siirryt arkistoiduihin viestit -osioon Instagram -sovelluksen sisällä.Arkisto antaa sinun myös täydentää kaikki viestit, jotka sait viestille, kun se oli julkinen, ja voit palauttaa sen tilillesi milloin tahansa tulevaisuuden ajankohtana.

Joten, jos haluat vain arkistoida viestisi sen sijaan, että poistat tilisi käytöstä, katso viesti, jonka olemme toimittaneet alla olevassa linkissä.

Mitä arkistointi Instagram -viestit tekevät?

Mitä DMS: lle tapahtuu, kun poistat väliaikaisesti Instagram -tilisi?

No, ei mitään.Koska kaikki tietosi varmuuskopioidaan, kun poistat tilisi väliaikaisesti käytöstä, DM: t pysyvät ehjinä, aivan kuten ne olivat heti, kun painat painiketta.Et voi vastaanottaa tai lähettää DMS: ää, vaikka olet väliaikaisesti poistanut tilisi käytöstä.

Jos käyttäjä, joka on lähettänyt sinulle viestinHe voivat silti lähettää viestejä normaalisti, mutta näitä viestejä ei toimiteta.Käyttäjät voivat silti lukea vanhoja viestejäsi DMS: ssä, vaikka olet väliaikaisesti poistanut tilisi käytöstä.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (7)

Liittyvät:Kuinka sammuttaa Instagram DMS

Miltä tilisi näyttää, kun poistat sen väliaikaisesti?

Vaikka tilisi ei näy hakuissa, käyttäjillä on edelleen tapa tavoittaa tili.Tilit, joihin olet lähettänyt DMS: n, voivat napauttaa profiiliasi keskustelussa ohjataksesi nyt vammaiselle tilillesi.

Tilisi sanoo 'ei postauksia vielä'Vaikka ylhäällä oleva viesti saattaa osoittaa lähettämäsi.Tämä näyttää melko samanlaiselta kuin mitä tapahtuu, kun estät jonkun Instagramissa.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (8)

Liittyvät:Kuinka selvittää kuka esti sinut Instagramissa

Voivatko ihmiset seurata tiliäsi, kun se on väliaikaisesti vammainen?

Jos rakastat Instagram-tilaa, tilisi väliaikaisesti poistaminen voi olla hengenpelastusliike.Kun poistat Instagram -tilisi käytöstä, poistat riskin olla epäsuosittu, koska kukaan seuraajistasi ei saa mahdollisuutta seurata sinua lepotilasi aikana.Joten jos aiot olla passiivinen jonkin aikaa, on parasta, jos poistat tilisi käytöstä, älä pidä sitä tyhjäkäynnillä.

Entä tunnisteet, kommentit ja tykkää?

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (9)

Kun poistat tilisi väliaikaisesti käytöstä, kaikki kommenttisi ja tykkäät katoavat Instagram -sisällöstä.Joten jos kommentoit viestiä, kommentti yksinkertaisesti katoaa.Sama koskee myös tykkää.Mutta älä huoli, kaikki palaa, kun kirjaudut takaisin sisään!

Ystäväsi eivät voi mainita sinua kommenteissa.Jos he yrittävät @ käyttäjätunnuksesi, tili ei tule näkyviin.Samoin he eivät voi merkitä sinua valokuviin.

Liittyvät: Kuinka kopioida Instagram -kuvatekstejä ja kommentteja

Kuinka usein voit väliaikaisesti poistaa Instagram -tilisi?

Voit väliaikaisesti poistaa Instagram -tilisi käytöstä niin monta kertaa kuin haluat, niin kauan kuin se on vain kerran viikossa.Instagram antaa sinun poistaa tilisi väliaikaisesti käytöstä kerran viikossa.Vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos olet väliaikaisesti poistanut tilisi viimeisen seitsemän päivän aikana.Tämä on tietosuoja -asetus estää ihmisiä käyttämästä vääriä tilejä.

Liittyvät: Kuinka estää ihmisiä mainitsemasta sinua Instagramissa

Kuinka kauan Instagram -tilisi voidaan poistaa käytöstä?

Voit pitää Instagram -tilisi väliaikaisesti käytöstä niin kauan kuin haluat pelkäämättä menettää henkilökohtaisia tietojasi.Aikaisemmin Instagram aktivoi tilisi automaattisesti viikon kuluttua.Ne näyttävät kuitenkin hylänneen kyseisen toiminnon ja antavat nyt tilisi väliaikaisesti vammaiseksi toistaiseksi.

Liittyvät: Kuinka lopettaa lisäys ryhmiin Instagramissa

Kuinka aktivoida väliaikaisesti vammainen tili

Tilisi aktivointi on yhtä yksinkertaista kuin kirjaaminen takaisin Instagram -käyttöoikeustietoihisi.Vaikka voit poistaa tilisi väliaikaisesti käytöstä Instagram -verkkosivustolla, voit aktivoida tilisi mistä tahansa laitteesta.

Miksi et voi väliaikaisesti poistaa Instagram -tilisi käytöstä?

Instagram -tilisi väliaikaisesti poistaminen on todella tuottoisaa.On kuitenkin pari ehtoa, jotka sinun on täytettävä ennen torkkumisen aloittamista.

Vain web -asiakas

Tällä hetkellä Instagram ei anna sinun poistaa tiliäsi käytöstä iOS- tai Android -sovelluksista.Joten jos yritit saada työn yhden kahden mobiilin asiakkaan kautta, olet valitettavasti onnekas.Sinulla on oltava pääsy selaimeen - PC, mieluiten - estääksesi Instagram -profiilisi väliaikaisesti.Kun olet lajiteltu, aloita prosessi siirtymällä asetuksiin.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (10)

Tämä vie sinut 'Muokkaa profiili' -osaan.Ja lopuksi, napsauta "Poista tilini väliaikaisesti käytöstä" taukoa.

What Happens When You Temporarily Disable Instagram? (11)

Vain kerran viikossa

Jos alat puuttua hälinästä Instagram -tilisi poistamisen jälkeen, voit aktivoida sen uudelleen kirjautumalla sovellukseen.Kuitenkin, jos kyllästyt jälleen ja haluat palata heti takaisin, Instagram pysäyttäisi sinut kappaleissasi.Et voi poistaa Instagram -tilisi käytöstä useammin kuin kerran viikossa.Joten paras toimintatapa on odottaa sitä.

Mitä voit tehdä, jos et enää halua käyttää Instagram -tiliäsi?

Jos luulet viettävänsi liikaa aikaa Instagramissa tai sinulla on vaikeaa piirtää viiva todellisen ja virtuaalisen välillä, älä huoli, olet silti saanut tien ulos.Joillekin teistä Instagram voi olla erittäin koukuttava, häiritsee sinua päivittäisestä työstäsi ja toisinaan myös masentavaa katsomaan.

Jos tunnet niin, suosittelemme, että valitset Instagram -tilisi pysyvästi poistamisen.Näin tekemällä et vain menetä kykyä kirjautua sisään Instagram -tiliisi koskaan, vaan myös antaa Instagram poistaa kaikki tiedot, mukaan lukien viestisi, tykkäät, kommentit, viestit ja seuraajat.Jos olet kunnossa kaiken tämän kanssa, voit siirtyä Instagram -tilisi lopullisesti seuraamalla alla olevaa viestissä olevaa opasta.

Kuinka poistaa Instagram -tilisi

No, nyt tiedät mitä tapahtuu, kun poistat väliaikaisesti Instagram -tilisi käytöstä.Jos sinulla on kyselyjä, ota rohkeasti yhteyttä meihin alla oleviin kommentteihin.

Liittyvät:

  • Kuinka keskittää Instagram -bio
  • Kuinka tallentaa tai ladata Instagram -kelat puhelingalleriaan, kameran rulla- tai tallennustilaan
  • Kuinka tehdä rullia Instagramissa: parhaat trendit, vinkit ja temppuja käytettäväksi
  • Kuinka laittaa useita kuvia Instagram -tarinaan

FAQs

Mitä tapahtuu, kun poistat väliaikaisesti Instagramin käytöstä? ›

Profiilisi, kuvasi, videosi, kommenttisi, tykkäyksesi ja seuraajasi poistetaan pysyvästi, kun poistat tilisi. Jos haluat vain pitää taukoa, voit poistaa tilin käytöstä väliaikaisesti.

Voiko Instagram tilin poistaa väliaikaisesti? ›

Napauta profiilikuvaasi oikeassa alakulmassa, napauta Profiili ja valitse Muokkaa profiilia. Vieritä alas ja napauta sitten oikeassa alakulmassa Poista tilini käytöstä väliaikaisesti. Valitse vaihtoehto avattavasta valikosta Miksi poistat tilisi käytöstä? -kohdan vierestä ja anna salasanasi uudelleen.

Mitä tapahtuu jos poistaa Instagramin? ›

Instagram-tilin poistaminen tarkoittaa koko profiilisi ja käyttäjätilisi poistamista. Samalla poistuvat kaikki kuvasi, videosi, kommenttisi, tykkäyksesi sekä kaikki tiliisi liittyvät asiat. Kun poistat tilisi, tietosi poistetaan Instagramin järjestelmistä, etkä voi enää kirjautua sisään.

Voiko poistetun Instagramin palauttaa? ›

Muistathan, että Instagramista poistettuja viestejä ei voi palauttaa. Äskettäin poistettu -kansion sisältö poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua. Tarinat, joita ei ole arkistoitu, poistetaan 24 tunnin sisällä.

Voiko Instagramissa piilottaa käyttäjän? ›

Omat julkaisunsa voi myös piilottaa valikoiduilta henkilöiltä. Jos et halua tietyn Instagram-käyttäjän näkevän julkaisujasi, voit piiloutua häneltä käyttäjän profiilisivun kautta. Kun painat profiilin yläreunassa näkyviä kolmea pistettä, voit valita käyttäjän estämisen.

Pystyykö Instagram Tilia poistamaan? ›

Napauta Katso lisää tilikeskuksessa ja napauta sitten Henkilökohtaiset tiedot. Napauta Tilin omistajuus ja hallinta ja napauta sitten Käytöstä poistaminen tai pysyvä poistaminen. Napauta tiliä, jonka haluat poistaa pysyvästi. Napauta Poista tili ja napauta sitten Jatka.

Miten siirtyä takaisin henkilökohtaiseen tiliin Instagramissa? ›

Voit vaihtaa takaisin henkilökohtaiseen profiiliin seuraavasti:
  1. Siirry profiiliisi ja napauta oikeanpuoleisesta yläkulmasta .
  2. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
  3. Napauta Tili.
  4. Napauta Muuta tilin tyyppiä.
  5. Napauta Siirry henkilökohtaiselle tilille ja vahvista sitten napauttamalla Siirry henkilökohtaiseen käyttäjätiliin.

Mitä tapahtuu kun estää Instagramissa? ›

Kun estät toisen käyttäjän Instagram-sovelluksessa, estät kyseisen käyttäjän tilin, muut kyseisen käyttäjän tilit sekä kaikki hänen mahdollisesti luomansa uudet tilit. Jos estät käyttäjän tilin ja muut tilit, joita hänellä mahdollisesti on tai joita hän luo, esto ei koske hänen muita tilejään, joita seuraat.

Mitä tapahtuu jos estää Instagramissa? ›

Jos estät jonkun ja muutat sen jälkeen käyttäjänimesi, estetty henkilö ei enää pysty mainitsemaan eikä merkitsemään sinua, ellei hän tiedä uutta käyttäjänimeäsi. Kun estät jonkun, hänen kanssaan aloittamasi viestiketjut säilyvät Instagram Directin postilaatikossa, mutta et voi lähettää hänelle viestiä.

Miten saada Instagram ehdotukset pois? ›

Siirry profiiliisi napauttamalla profiilikuvaasi oikeasta alakulmasta. Napauta Muokkaa profiilia. Poista valinta Näytä tiliehdotukset profiileissa -kohdan vieressä olevasta valintaruudusta napauttamalla ja napauta sitten Lähetä.

Näkyykö poistettu viesti Instagram? ›

Kun kumoat viestin lähettämisen, viesti ei enää näy keskustelussa mukana oleville käyttäjille. Huomaa, että käyttäjät, joille viestisi lähetit, ovat jo saattaneet nähdä sen. Huomaa, että Tietojen lataus -tiedosto ei sisällä viestejä, joiden lähettämisen olet kumonnut Instagram-tililläsi.

Voiko instagramin käyttäjänimeä vaihtaa? ›

Nimen, käyttäjänimen, sähköpostiosoitteen ja muiden Instagram-profiilitietojen päivittäminen. Sinun on kirjauduttava tilillesi, ennen kuin voit päivittää profiilisi tietoja. Tilikeskuksessa voit päivittää Instagram-profiilisi tiedot, kuten nimen, käyttäjänimen ja profiilikuvan.

Voiko poistettuja viestejä palauttaa? ›

Poistettuja viestejä säilytetään roskakorissa 30 päivää. Tämän jälkeen ne poistetaan pysyvästi tililtäsi eikä niitä voi enää palauttaa.

Mistä näkee kuka on katsonut Instagram profiilia? ›

Siirry profiiliisi. Napauta Kävijätiedot-toimintopainiketta. Voit myös valita oikeasta yläkulmasta kohdan ja napauttaa Kävijätiedot. Saat tarkemman erittelyn napauttamalla Yleiskatsaus-osiossa olevia muuttujia tai tiettyä jakamaasi sisältöä.

Tuleeko Instagramissa ilmoitus Jos ottaa Screenshotin kuvasta? ›

Kuka tahansa voi siis ottaa kuvakaappauksia ja videoita tarinoista sydämensä kyllyydestä ilman pelkoa, että he paljastuvat tarinan julkaisijalle. Kaikkialla tämä ei kuitenkaan päde. Jos otat kuvakaappauksen Instagram Direct -yksityisviesteistä, niiden julkaisija saa yhä siitä ilmoituksen.

Mitä sydän tarkoittaa Instagramissa? ›

Sydän – Tätä painamalla saat tietää, kun joku alkaa seurata sinua, tykkää kuvastasi tai kommentoi kuvaasi tai jos joku Facebook-tutuistasi liittyy Instagramiin.

Miten saada Instagram Yritystili pois? ›

Napauta Asetukset ja yksityisyys. Napauta Tili. Napauta Muuta tilin tyyppiä. Napauta Siirry henkilökohtaiselle tilille ja vahvista sitten napauttamalla Siirry henkilökohtaiseen käyttäjätiliin.

Voiko Instagram tilin nimeä vaihtaa? ›

Siirry profiiliisi napauttamalla profiilikuvaasi oikeasta alakulmasta. Napauta Muokkaa profiilia. Syötä tietosi ja napauta Lähetä. Jos tilisi tavoittaa paljon ihmisiä, käyttäjänimesi muutos joudutaan mahdollisesti tarkistamaan.

Voiko Instagramissa rajoittaa? ›

Androidin tai iPhonen Instagram-sovellus:

Napauta keskustelua sen henkilön kanssa, jonka toimintaa haluat rajoittaa. Napauta keskustelun yläosassa näkyvää henkilön nimeä. Napauta oikeasta yläkulmasta Valinnat ja napauta Rajoita. Vahvista napauttamalla Rajoita tiliä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 10/12/2023

Views: 5271

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.