Kuinka tarkistaa jonkun Facebook-viestit, tykkäykset ja kommentit? (2023)

Facebook on tunnettu sosiaalisen median alusta ideoiden vaihtamiseen, kommentointiin ja muiden ihmisten julkaisuista tykkäämiseen. Tiedät tämän jo, joten se ei innosta sinua. Anna meidän näyttää sinulle hieno uusi ominaisuus, jonka avulla näet, mistä ystäväsi ovat kiinnostuneita, sekä heidän julkaisujaan ja kommenttejaan näihin viesteihin. Lue lisää saadaksesi lisätietoja -

Sisällysluettelo

Kuinka tarkistaa omat Facebook-viestisi, tykkäyksesi ja kommenttisi

Vaihe 1

How To Check Someone's Facebook Posts, Likes, And Comments? (1)

Kirjaudu Facebook-tilillesi avaamalla sovellus.

Vaihe 2

How To Check Someone's Facebook Posts, Likes, And Comments? (2)

Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen palkin kuvaketta.

Vaihe 3

How To Check Someone's Facebook Posts, Likes, And Comments? (3)

Siirry profiiliisi / napauta profiilisi valintaa

Vaihe 4

How To Check Someone's Facebook Posts, Likes, And Comments? (4)

Napauta näitä kolmea pistettä, jolloin uusi ikkuna avautuu

Vaihe 5

How To Check Someone's Facebook Posts, Likes, And Comments? (5)

Valitse Toimintaloki

Vaihe 6

How To Check Someone's Facebook Posts, Likes, And Comments? (6)

Nyt voit nähdä kaikki toimintasi siellä. Valitse vain välilehti, jonka haluat nähdä vuorovaikutushistoriasi Facebookissa

Seuraavia hakkereita on kuitenkin käytettävä henkilön Facebook-viestien, -kommenttien ja tykkäysten paikantamiseen:

Facebook-hakuominaisuuden käyttäminen

Jos olet joskus käyttänyt Facebookin hakuominaisuutta, tiedät sen tehon. Voit etsiä tiettyjä sanoja tai useita lauseita kaiken perusteella paikoista nimiin, aikoihin kiinnostuksen kohteihin ja muuhun. Henkilöiden ja viestien etsimisen lisäksi voit myös tarkistaa viestejä, kuten kuvia, videoita ja sovelluksia.

Viesteidesi lisäksi voit nähdä ystäviesi viestejä ja mitä he ovat jakaneet. ryhmät ja tapahtumat, joihin he ovat liittyneet, sekä paikka, jossa sinut on merkitty. On mahdollista nähdä samat tulokset ihmisiltä, ​​joita et tunne.

Lue myös:Yksinkertaisia ​​ja helppoja ohjeita kadonneen matkapuhelimen jäljittämiseen

Kuinka etsit jonkun Facebook-viestejä sovelluksen avulla?

Suorita tämä seuraavasti:

 1. AvaaFacebook-sovellus.
 2. Valitse hakukuvake
 3. Kirjoita lopuksi teksti "lähettäjä"

Esimerkki Jos haluat etsiä Andrew Studin viestejä, kirjoita hakukenttään "posts by Andrew Stud". Kokeile nyt, toimiiko se!

Lue myös:Kuinka löytää jonkun matkapuhelinnumero nimen perusteella

Kuinka löytää jonkun tykkäykset Facebook-sovelluksista?

Suorita tämä seuraavasti:

 1. Avaa Facebook-sovellus.
 2. Napsauta hakukuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
 3. Kirjoita "viestit, joista tykkää", niin näet kaikki viestit, joista kyseinen henkilö on tykännyt.

Käyttäjällä on täysi valta kaikkeen. Koska Facebook ottaa yksityisyyden erittäin vakavasti, he voivat tehdä niin, jos he eivät halua kenenkään käyttävän sitäFacebook-haku käyttäjien kommentit. Tämä sisältää kaiken julkaisujen näkyvyydestä aikajanaasi käyttävien ihmisten määrään.

Sinun ei tarvitse odottaa kutsua liittyäksesi julkiseen ryhmäkeskusteluun. "Kommentteja", kuten julkisia yksityisviestejä, käytetään keskusteluun. Entä jos kuitenkin olisithae kommentteja Facebookissa? Paljon helpompaa kuin luulisi.

Paras tapa jäljittää jonkun kirjoittamia Facebook-kommentteja

Sen lisäksi, että ei ole mahdollista nähdä, mitä muut ihmiset sanovat viesteistäsi Facebookissa, ei ole mitään tapaa saada selville, mitä muut ihmiset sanovat viesteistäsi.

Katso heidän Facebook-kaveriluettelonsa.

On olemassa muutamia tapoja saada selville, mitä joku sanoo sosiaalisessa mediassa: Selaa hänen ystäväluettelonsa ja etsi tilit, jotka ovat julkisesti käytettävissä. Tarkastele heidän viestejään ja heidän jättämänsä kommentteja vierittämällä sivun alaosaan. Facebookissa seuraamasi ihmiset priorisoidaan sanoin, joten näet, mitä he kommentoivat.

Ainoa tapa löytää kommentit, joita joku on kirjoittanut julkaisujesi alta, on käydä läpi ilmoituksesi ja tarkistaa, mitä he ovat antaneet. Jos saat useita viestejä, heidän kommenttinsa ovat saatettu jäädä luettelon lopulle tai kadota kokonaan.

Facebookin hakukoneen käyttäminen.

Monet ihmiset eivät tiedä tästä strategiasta, joka voi olla erittäin hyödyllistä etsittäessä tiettyjen henkilöiden kirjoittamia kommentteja. Facebookin hakutoiminnon käyttämisessä kommenttien katseluun on pari haittaa. Vaikka etsitkinkuinka nähdä jonkun kommentit Facebookissa, jonka olet tehnyt tai jonka on tehnyt ystäväsi, tämä strategia voi auttaa sinua löytämään etsimäsi nopeasti.

Ensimmäinen haittapuoli Facebookin hakutyökalun käytössä on, että et pääse käsiksi yksityiseen viestiin tehtyihin kommentteihin, joihin et ole tietoinen. Et voi nähdä esimerkiksi yksityisessä ryhmässä tehtyä lausuntoa. Facebook tietenkin ottaa yksityisyyden erittäin vakavasti. Mielestämme asema on epätavallinen, koska heillä on jo pääsy henkilötietoihisi.

Toinen haittapuoli on, että se on nirso oikeinkirjoituksen suhteen. Jos kirjoitat jonkun nimen väärin kommentissa, olet väärässä paikassa. Siitä huolimatta, kun se suorittaa tehtävänsä, se toimii poikkeuksellisen hyvin. Aloita noudattamalla näitä ohjeita:

Tietokoneen käyttäminen etsimiseen

 1. Voit aloittaa käynnistämällä valitsemasi verkkoselaimen.
 2. Vieraile Facebook-sivulla.
 3. Kirjoita "Haku"-kenttään "tekstit, joita x kommentoi". Tietenkin sinun on käytettävä henkilön nimen oikeinkirjoitusta ja korvattava "x" hänen todellisella nimellä. Kun Enter-näppäintä on painettu, jokainen hakutermejä vastaava viesti listataan uudelle sivulle Enter-näppäimen painamisen jälkeen.
 4. Etsi viestit, joihin joku on jättänyt huomautuksen.

Mahdollisuus hakea Android- tai iOS-laitteella

 1. Avaa ensin Facebook-sovellus.
 2. Jos haluat etsiä viestejä, joihin joku muu kuin sinä on huomauttanut, kirjoita "x:n kommentoimat viestit". Mikä tahansa muu nimi tulee korvata "x". Aiemmin mainittiin, että nimen kirjoitusasu on oltava tarkka.
 3. Kun palaat Facebookiin, näet luettelon viesteistä, jotka sisältävät hakupalkkiin kirjoittamasi avainsanat.

Avainsanojen käyttö haussa

Facebookin hakutoiminnolla on merkittävä etu, koska se ei vain etsi kommentteja. Jos olet päättänyt jäljittää tietyn sanan, sen tarkasteleminen, mistä henkilö on pitänyt, auttaa sinua pääsemään lähemmäksi. Mitä tulee sosiaaliseen mediaan, voit käyttää sanaa "tykkäsi" tai "kuvista tykätty" sanan "kommentoitu" sijaan.

Päivitysten vastaanottaminen tulevaisuudessa

On mahdollista, että yrityksesi löytää jonkun Facebook-kommentti ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Niin kauan kuin olet heidän ystävänsä, voit ottaa käyttöön muutamia ilmoitusvaihtoehtoja, jotka saavat ilmoituksen aina, kun ystäväsi julkaisee jotain uutta.

Ilmoitusten saaminen, seuraaminen ja seuraaminen

Ota kaikki irti hälytyksistäsi ottamalla käyttöön seuraavat kolme vaihtoehtoa: "Seurataan", "Lähiystävät" ja "Hanki ilmoituksia". Kun luokittelet henkilön läheiseksi ystäväksi Facebookissa, hän ei edes tiedä siitä.

 1. Etsi Facebook-hakupalkista kaveri, jota haluat seurata.
 2. Näet, että olet ystäväsi henkilön kanssa hänen sivullaan, hänen profiilikuvansa oikealla puolella.
 3. Jos haluat pitää silmäsi ystävässäsi, tämä on paras tapa tehdä asia.
 4. Huomaat Seuraa-kohdan Ystävät-kohdan oikealla puolella. Voit seurata henkilöä napsauttamalla sitä. Avaa vaihtoehdot napsauttamalla uudelleen. Valitse Katso ensin. Jos he pitävät jostain tai huomauttavat siitä, se näkyy uutissyötteessäsi.

Johtopäätös

Toivottavasti tämä helpottaa jonkun Facebook-toiminnan tutkimista. Olivatko nämä Facebook-postaukset ja uudet kommentti-FB-temput sinusta viihdyttäviä? Jos kyllä, pysy kuulolla seuraavissa mielenkiintoisissa ja asiantuntevissa postauksissamme.

FAQ

Voinko tarkistaa jonkun toiminnan Facebookissa?

Kyllä, voit tarkistaa jonkun toiminnan Facebookissa, jos kyseinen henkilö on ystäväluettelossasi. Voit tarkistaa heidän uudet viestinsä, ryhmäviestit, kaveripyynnöt ja kommentit. Voit tehdä nämä vain, jos kyseinen henkilö jakaa julkaisunsa julkisesti.

Näkeekö joku, että olen katsonut hänen Facebookia?

Ei, et näe, kuka on katsonut profiilejasi. Facebookin tietosuojakäytäntö ei tarjoa tällaista palvelua.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 10/12/2023

Views: 5717

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.