Kuinka sammuttaa taskulamppu Androidissa (2023)

Android-puhelimissa taskulamppu voidaan sammuttaa useilla tavoilla. Varsinkin, kun kaikki sovellukset ovat saatavilla Google Play Storesta, se on helpompaa kuin koskaan.

Saatat tuntea muutaman heistä. Mutta suurin osa niistä on uusia ja mukana tulee yllätys. Tässä oppaassa keskustelemme joistakin yksinkertaisimmista ja testatuista menetelmistä taskulampun sammuttamiseksi.

Lue lisää ja paljasta tapoja, joilla voit sytyttää ja sammuttaa taskulampun yksinkertaisilla toimilla.

Outline

Kuinka sammuttaa taskulamppu Android-matkapuhelimessa

On olemassa useita tapojalaita taskulamppu päälleAndroid-puhelimellasi. Älä huoli, jos sinulla ei ole sisäänrakennettua taskulamppuvaihtoehtoa. Älä huoli, jos se on budjettipuhelin. Meillä on liian monia ratkaisuja tarjottavana.

a. Lisää taskulamppu pikakäynnistysvalikkoon

Useimmissa puhelimissa on taskulamppuvaihtoehto pikakäynnistysvalikossa, joka avautuu, kun pyyhkäiset näytön yläreunasta. Jos et löydä sitä, selaa koko pikakäynnistystä nähdäksesi kaikki vaihtoehdot.

Jos näet taskulamppuvaihtoehdon, vedä kuvake valikon yläosaan asettaaksesi sen oletusilmoitukseksi. Jos et näe, napauta kynäkuvaketta. Sieltä voit vetää taskulamppuvaihtoehdon pika-asetusvalikkoon.

Joissakin älypuhelimissa, kuten Samsung Galaxy -sarjassa, on jopa mahdollisuus säätää taskulampun kirkkaustasoa. Tätä varten sinun on vedettävä alas pikakäynnistysvalikko, jossa taskulamppukuvake on. Napauta seuraavaksi "taskulamppu"teksti. ei kuvaketta.

Tämä johtaa sinut uuteen asetukseen, jossa voit säätää kirkkaustasoa. Aseta haluamasi kirkkaustasot ja napsauta"tehty"pelastaaksesi sen.

b. Kaksoisnapauta Android-puhelimesi takaosassa

Google on ottanut käyttöön pikanapautustoiminnon Android 12:lle, jonka avulla voit suorittaa tiettyjä tehtäviä vain kaksoisnapauttamalla älypuhelimen takaosaa. Valitettavasti siitä puuttui yksi tietty ominaisuus, josta puhumme juuri nyt, taskulamppuvaihtoehto.

Mutta Android 13 -päivityksen myötä voit nyt vihdoin käynnistää vilkkumisen kaksoisnapauttamalla. Jos sinulla on Android 13, kokeile alla mainittua menetelmää:

 1. Meneasetukset, sittennavigoi kohtaan Järjestelmä.
 2. Siirry sieltä osoitteeseenEleet.
 3. KlikkaaPikanapautus.
 4. Se kytkee päälletaskulamppu ominaisuus.
 5. Vieritä alas ja napsauta "Taskulamppu päälle/pois” vaihtoehto.
 6. Napauta nyt kahdesti takaa nähdäksesi, tunnistaako puhelimesinopea napautus”taskulamppuominaisuus.
 7. Siirry takaisin asetussivulle
 8. Kaksoisnapauta nyt laitteesi takaosaa. Jos se sytyttää taskulampun, olet valmis. Napauta uudelleen kahdesti, taskulamppu sammuu.
 9. Jos taskulamppu syttyy jatkuvasti vahingossa. Ota käyttöön "Vaatii vahvempia hanat”-toiminto estää tahattomat kosketukset.

c. Pyydä Google Assistantia sammuttamaan taskulamppu

Tiedät, että voit aina pyytää Googlea tekemään työn puolestasi. Jotkut suosituimmista tavoista kysyä Google Assistantilta ovat "Hei Google" tai "Ok Google”.

 1. Napautamikrofonikuvake
 2. Kirjoita "laita taskulamppu päälle"Tai sano"Ok Google, laita taskulamppu päälle”. (Voit käyttää erilaisia ​​komentoja. Voit myös sanoa "Hei Google, taskulamppu pois päältä"tai sano vain"Taskulamppu pois päältä”).
 3. Taskulamppukuvake ponnahtaa näytölle. Kytke se päälle liu'uttamalla sitä.
 4. Sammuta se, kun olet valmis.

Google-avun pyytäminen on yksinkertaisin tapa ottaa se käyttöön. Varsinkin, kun et halua avata asetuksia ja selata kaikkia asiaan liittyviä vaiheita.

d. Käytä liikkeitä tai eleitä sammuttaaksesi taskulampun

Suurin osa uusimmista älypuhelimista, erityisesti Android-puhelimista, mahdollistaa senmahdollistaa useita toimintoja ja ominaisuuksiakäyttämälläeleitä ja erikoispainikkeiden napauttamista.

Nämä erikoisliikkeet tai eleet voivatvaihtelevat merkeittäin, mutta tarkoitus on samankaltainen, vähentää portaita.

Ota eleet käyttöön siirtymällä kohtaanasetuksetsitteneleet. Etsi sittentaskulamppu vaihtoehtoja käännäele päällä. Esimerkiksi Motorola-laitteiden avulla voit kytkeä puhelimen taskulampun päälle/pois päältä ravistamalla sitä kahdesti leikkausliikkeellä.

Se myös pysäyttääpuhelin sammuttamasta taskulamppua vahingossa. Ellet ravista puhelinta tarvittavalla tavalla, se ei sammuta taskulamppua.

Samoin päälläOneplus-puhelimet,voit kääntää taskulamppuapäälle ja pois päältä tekemällä "V"näytöllä, kun se on pois päältä. Kuten Adobe mainitsi, eleet voivat vaihdella valmistajasta toiseen, mutta kaikki ovat nopeita ja helppoja.

e. Käytä äänenvoimakkuuspainikkeita

Se on toinen yksinkertainen tapa, jonka avulla voit sammuttaa taskulampun hetkessä. Mutta tätä varten sinun on ladattava sovellus nimeltä "Taskulamppu – äänenvoimakkuuspainikkeen taskulamppu'. Löydät tämän Google Play -kaupasta.

Se on pieni sovellus, joka kestäävain 4 Mt sisäisestä tilastasi.

Jotta voit ottaa sovelluksen käyttöön, sinun on annettava sille käyttöoikeus. Sen avulla voit kytkeä taskulampun päälle ja pois päältä lukitusnäytöltä, mutta ensin sinun on annettava sille sen tarvitsema käyttöoikeus.

Napauta sitä vartensovelluskuvaketta ja napsautakolmessa pisteessä sivun oikeassa yläkulmassa. Napsauta ruutuja, joille pyydät käyttöoikeuksia, ja olet valmis.

f. Sammuta taskulamppu ravistamalla laitettasi

Jos puhelimesi ei tue sisäänrakennettuja eleitä, voit aina käyttää sovellusta samaan.

Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus"Ravista taskulamppua".Sitten voit laittaa vilkkumisen päälle ravistamalla puhelinta. Sen avulla voit kytkeä taskulampun päälle/pois päältä, vaikka älypuhelimen näyttö olisi pois päältä. Sammuta taskulamppu ravistamalla laitetta uudelleen samalla tavalla.

Sovelluksen avulla voit myös hallitatärinän herkkyys. Tällä tavalla voit hallita laitetta niin, että taskulamppu syttyy vahingossa.

Jos sinusta tuntuu, että herkkyys on liian korkea, mikä vahingossa sytyttää tai sammuttaa taskulampun ja haluat alentaa voimakkuutta, napauta kolmea pistettä sivun oikeassa yläkulmassa ja napsauta "tärinän herkkyys" tehdä muutoksia.

Jos asetat herkkyyden liian korkeaksi, myös mahdollisuus sytyttää vilkkuminen vahingossa kasvaa.

g. Taskulamppu-widget

Jos mikään ei auta, voit ladataTaskulamppu-widget-sovellusalkaenGoogle Play Kauppa. Widget ei näy automaattisesti. Sinun on painettava pitkään aloitusnäytön tyhjää kohtaa, jossa haluat widgetin näkyvän.

Napsauta nyt widgetiä ja widgetin pitäisi ilmestyä ensimmäiselle sivulle. Sittenpaina widgetiä pitkäänja vedä palkki mihin tahansatyhjää tilaa aloitusnäytölläsi.

Widget-sovelluksen mukana ei tule aasetussivu.Voit olla varma, että sovellus asennetaan vasta, kun huomaat widgetin.Mikään sovellus ei tule näkyviin alun perin.

Varsinainen taskulampun käyttö on kuvien kirkastamista pimeässä. Mutta jos se tulee kätevänä taskulamppuna, mikä voi olla sen parempaa?

Hyödynnä OEM-pikakuvakkeita ja eleitä: Samsungille, One Plusille, Motorolalle ja muille Android-käyttäjille

Monet OEM-valmistajat tarjoavat nopeita tapoja kytkeä taskulamppu päälle ja pois päältä.Jos omistat Samsungin, Oneplusin tai Motorolan, voit tehdä näin:

a. Samsungin käyttäjille

 1. Avaa asetukset
 2. Vieritä alas kohtaan "Lisäominaisuudet
 3. Napsauta nyt "Sivu avain"
 4. Klikkaa "Avaa App", joka tulee "Kaksoispainallus"-valikon alle
 5. Valitse vaihtoehto "taskulamppu”
 6. Ota taskulamppu käyttöön painamalla virtanäppäintä kahdesti. Kytke se päälle ja kytke se pois päältä. Olet valmis!

b. OnePlus-käyttäjille

One Plus -käyttäjien on suoritettava joitain eleitä taskulampun sammuttamiseksi

Avaa asetukset

 1. Vieritä alas ja napsauta "Painikkeet ja eleet”. Huomaat kaksi vaihtoehtoa: "Järjestelmän eleet" ja "Näytön pois päältä -eleet”. Valitse "Näytön poisto -ele".
 2. Napauta nyt mitä tahansa viidestä vaihtoehdosta, jotka Piirrä O, S, O, V, M, W.
 3. Valitse yksimahdollisuus kytkeä taskulamppu päälle.
 4. Lukitse nyt näyttösi. Kun aktivoit eleasetukset ja piirrät kirjaimen, puhelin sytyttää taskulampun, vaikka se olisi lepotilassa, näyttö on lukittu tai näyttö on päällä.
 5. Sammuta taskulamppu painamalla virtanäppäintä.

c. Motorola-käyttäjille

Olemme aiemmin maininneet, että Motola-puhelimet voivat sytyttää taskulampun, kun ravistat puhelinta. Ominaisuus tunnetaan myös nimellä nopea salama.

Voit sytyttää taskulampun seuraavasti:

 1. Siirry Moto-sovellukseen
 2. Pyyhkäise alas kohtaan "Moto-toiminnot”.
 3. Klikkaa"Mototoiminta
 4. Pikalampun vaihtoehdon pitäisi nyt avautua sinulle. Valitse"Kytke” taskulamppu ottaaksesi ominaisuuden käyttöön.
 5. Kun otat ele-ominaisuuden käyttöön, aina kun ravistat puhelinta leikkausliikkeellä, taskulamppu syttyy.
 6. Ravista sitä uudelleen samalla tavalla sammuttaaksesi sen.

h. Button Remapperin käyttö

Jos omistat budjettimallin, eikä mikään yllä mainituista menetelmästä toimi, voit tehdä näin:

 1. Lataa sovellus nimeltä "Painikekartoittaja”. Löytyy google play kaupasta.
 2. Avaa nyt sovellus ja anna sille tarvittavat käyttöoikeudet.
 3. Kun annat sovellukselle pääsyn painikkeiden kartoittamiseen, näyttöön tulee valikko.
 4. Klikkaa "Lisää painikkeita”. Flash-ilmoitus tulee näkyviin. Sinun täytyy napauttaa plusmerkkiä, joka sijaitsee painikkeen oikeassa kulmassa.
 5. Napauta nyt sitä. Vahvista avaimesiaktivoi painike.
 6. Palaa edelliselle sivulle janapsauta painikettajonka olet lisännyt.
 7. Vaihda nytmukauta vaihtoehto.
 8. Napsauta sittenYksi napautus
 9. Pyyhkäise alas, kunnes "Taskulamppu päälle/pois” vaihtoehto. Sinun pitäisi nähdä taskulamppukuvake.
 10. Klikkaa "Taskulamppu päälle/pois".
 11. Napauta nyt aktivoimaasi avainta, niin se tapahtuuvaihtaataskulampun päällä.
 12. Kytke näppäin uudelleen päällelaita se pois päältä.

Voit myös määrittää uudelleen virta- tai äänenvoimakkuuspainikkeet, jos et löydä itsellesi lisäavainta.

Johtopäätös

Android-puhelimet ovat tehokkaampia kuin voit kuvitella, varsinkin Google Play -kaupassa, josta löydät miljoonia älykkäitä sovelluksia.

Nyt kun tiedät useita tapoja sammuttaa taskulamppu, voit valita kenet tahansa, joka tuntuu sinulle sopivammalta. Vielä parempi, miksi et yrittäisi yhdistää muutamia tapoja? Voit luoda omia tapojasi ja kertoa siitä kaikille.

Joka tapauksessa mahdollisuus sammuttaa taskulamppu Android-puhelimessa on liikaa. Ja se on parasta Android-puhelimissa ja niiden sovelluksissa. Heillä on ratkaisut kaikkeen.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Kuinka Google kytkeä taskulampun päälle
 • Taskulamppujen sammuttaminen iPhone 11:ssä
 • Kuinka soittaa yksityisesti iPhonessa tai Android-puhelimessa?
 • Onko mahdollista käyttää Apple Watchia Androidin kanssa…
 • Kuinka kytkeä vastaaja pois päältä iPhonessa
 • Näytön peilaus iPhone | Kuinka peilata iPhone-näyttö?
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 27/11/2023

Views: 5265

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.