Kuinka löydän Facebook-tykkäykseni, -kommenttini ja -reaktioni? - SocMedSean - Sosiaalinen media Sean (2023)

Vuoden 2004 julkaisunsa jälkeen Facebookista on tullut maailman suurin globaali media-alusta, ja yli 1,9 miljardia käyttäjää käyttää sosiaalisen median jättiläistä päivittäin.

Yli 18 vuoden toiminnan ja uskomattoman suuren käyttäjämäärän ansiosta Facebook on kerännyt hämmästyttävän määrän sisältöä ja tietoa.

Facebookissa tapahtuu päivittäin niin monia keskusteluja, että niiden seuraaminen on joskus haastavaa.

Huomaa:Jotkut viesteissäni olevista linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Saan palkkioita näiden linkkien kautta tehdyistä ostoksista. Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista, kun ostat jotain näistä linkeistä.

Olipa kyseessä uuden viestin luominen, ryhmän viestien kommentoiminen tai valokuvan tykkääminenFacebook-sivu, on usein vaikea palata takaisin ja löytää asioita.

Olet esimerkiksi saattanut pitää julkaisusta, linkistä tai kommentista Facebookissa, mutta et myöhemmin löytänyt sitä, mistä pidit.

Oletko koskaan halunnut palata takaisin ja löytää vanhoja viestejä Facebookista? Tai vanha kommentti, tykkäys tai reaktio Facebook-julkaisussa?

Etkö tiedä mistä aloittaa löytääksesi tällaisia ​​vanhoja tietoja? Tässä on vinkkimme vanhemman Facebook-sisällön tutkimiseen ja löytämiseen.

Sisällysluettelo - Laajenna tai piilota napsauttamalla -->

Kuinka löydän Facebook-julkaisut, joista olen pitänyt?

Jos yrität löytää vanhaa sisältöä Facebookista, yksi tapa on alkaa selata aikajanaa alaspäin, mutta tämä menetelmä tulee nopeasti tylsäksi.

Toimintaloki on paras ystäväsi löytääksesi vanhoja viestejä, joista olet pitänyt Facebookissa. Facebookin toimintaloki dokumentoi kaikki erilaiset toimintasi ja tarjoaa kätevän paikan löytää toimintasi.

Toimintalokin avulla on helppo löytää jokainen linkki, viesti ja jopa kommentti, josta olet pitänyt.

Pääset Facebookin toimintalokiin etsimällä Facebook-profiilisi ja napsauttamalla Näytä toimintaloki. Tämän jälkeen sinut ohjataan toimintalokisivullesi.

Toimintalokisivullasi näet vasemmalla puolella valikon, jossa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, alkaen Viesteistäsi. Napsauttamalla tätä avautuu Viestisi -sivu.

Tämän sivun päänäkymässä kaikki Facebook-viestisi näkyvät käänteisessä kronologisessa järjestyksessä alkaen viimeisimmästä viestistäsi ylhäältä. Voit lajitella nämä päivämäärän tai ihmisten mukaan.

Vasemman reunan valikon seuraava vaihtoehto on Toiminta, johon olet merkitty. Tämän napsauttaminen tuo esiin tämän sivun päänäkymän, joka näyttää kaiken, mihin sinut on merkitty.

Kuten viesteissäsi, tällä sivulla näkyvät kaikki kommentit tai valokuvat, joihin sinut on merkitty käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, alkaen uusimmasta ylhäältä.

Voit lajitella nämä viestien ja kommenttien mukaan, joihin sinut on merkitty, tai valokuvien, joihin sinut on merkitty.

Kuinka voin etsiä vanhoja viestejä Facebookista?

Koska toimintaloki on kronologinen, vanhempien viestien löytäminen voi olla haastavaa, koska sinun on vieritettävä alas löytääksesi ne.

Riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on Facebook-toimintaa, vanhempien viestien tai muiden toimintojen löytäminen voi vaatia paljon vierittämistä.

Facebookin hakutoiminto oli pitkään vähemmän hyödyllinen. Facebook loi päivitetyn, tehokkaamman hakuominaisuuden, jonka avulla voit etsiä tiettyjä viestejä ja välttää aikajanan tai toimintalokin selaamisen.

Alla on yleiskatsaus Facebookin hakuominaisuuden käyttämiseen jalöydät lisätietoja täältä.

Facebook-haun avain on ymmärtää, että on olemassa tietty syntaksi. Voit etsiä vanhoja viestejäsi noudattamalla yksinkertaista rakennetta käyttämällä kolmea komponenttia, esimerkiksiViestit,Minulta,Kanssa[avainsana jostain, jota haet].

Tämän yksinkertaisen rakenteen avulla voit etsiä vanhoja Facebook-viestejä, kunhan muistat ainakin yhden lähettämistäsi sanoista.

Voit myös käyttää rakennetta etsiäksesi ystävien ja perheen viestejä.

Se toimii myös, jos haluat etsiä muiden ihmisten viestejä. Voit muuttaa sen näin:Viestit,Ystävieni toimesta,Kanssa[avainsana jostain, jota haet].

Facebook-haun syntaksin noudattaminen ja yksinkertaisen kolmikomponenttisen rakenteen käyttäminen auttaa sinua löytämään melkein mitä tahansa.

Voinko löytää Facebook-julkaisun, jota joku muu on kommentoinut?

Joskus saatat haluta löytää kommentin ystävältä Facebookissa. Löytääksesi jonkun Facebookissa kirjoittamia kommentteja, sinun on yleensä vieritettävä useita kommenttilohkoja.

Tämä ei ole vain hidasta ja työlästä, mutta saatat jäädä paitsi muutamalta saman käyttäjän kommentista, koska hän ei vastannut samaan kommenttiketjuun.

Näissä tilanteissa on olemassa tapa suodattaa Facebook-sisältöä kommentin löytämiseksi. Jos muistat tietyn käyttäjän nimellä, voit kirjoittaa senKommentit kirjoittaja[käyttäjä] Facebookin hakupalkissa.

Voit rajata hakutuloksia käyttämällä tulosten vasemmalla puolella olevia suodattimia.

Monissa tilanteissa yllä oleva menetelmä voi antaa enemmän tietoa ystäväluettelossasi olevista ihmisistä tai muista ryhmän jäsenistä, joten voit rajata hakutulokset "näkemiisi viesteihin", mikä tekee tuloksista helpommin hallittavissa.

Voinko ladata Facebook-kommenttini offline-hakua varten?

Jotkut Facebookin käyttäjät eivät halua käyttää Facebook-hakuominaisuutta useista syistä. Onneksi Facebookissa on toinen tapa löytää sisältöä.

Facebookilla on huimaa paljon tietoa sinusta. Facebookin avulla on kuitenkin helppo selvittää, mitä tietoja se on tallentanut toiminnastasi.

Sen avulla voit jopa ladata Facebook-toimintatietosi. Voit sitten tuoda sen ohjelmaan, kuten Microsoft Excel, lajitella ja etsiä sitä.

Saatat kysyä: "Kuinka lataan Facebook-toimintalokini?" Aloita kirjautumalla ensin Facebookiin verkkoselaimella. Siirry sitten Facebookin tilinhallintavaihtoehtojen "Omat Facebook-tietosi" -osioon. Helpoin tapa onseuraa tätä linkkiä.

Jos olet vain kiinnostunut näkemään, mitä tietoja Facebookilla on sinusta, raaka toimintaloki saattaa olla katsomisen arvoinen, mutta todellinen liha on "Access Your Information" -aloitussivulla.

Siellä voit nähdä kaiken, mitä Facebook on tallentanut aktiviteeteistasi tilisi käyttöiän aikana. Se kattaa valtavan joukon erilaisia ​​tietotyyppejä.

Jos haluat ladata kopion kaikista Facebook-tiedoistasi, voit siirtyä osoitteeseenLataa tietosi.

Oletusarvoisesti Lataa tietosi -sivu on määritetty antamaan sinulle yhden massiivisen tiedoston kaikesta, mitä olet koskaan tehnyt sosiaalisessa verkostossa.

Facebook tarjoaa kuitenkin tarkempia vaihtoehtoja siitä, minkä tyyppisiä tietoja haluat, latauksen muotoa ja laatua sekä haluamasi datan ajanjaksoa.

Facebookilta kestää jonkin aikaa luoda arkistotiedosto, joten sinun on oltava kärsivällinen.

Kun se on valmis, Facebook lähettää sinulle ilmoituksen, jotta voit ladata sen valitsemallesi laitteelle.

Toivottavasti näistä Facebook-toimintaa koskevista tiedoista oli sinulle hyötyä.

Jos sinulla on lisävinkkejä tai kokemuksia vanhemman Facebook-sisällön löytämisestä, kehotan sinua kirjoittamaan alla oleviin kommentteihin.

– Sean

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated: 20/12/2023

Views: 5715

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.